WR.UP® Sport - 7/8 - Made in Italy -Szaro-czarny

Kolekcja Made in Italy, we współpracy z firmą Brugnoli™, znaną włoską firmą specjalizującą się w tkaninach technicznych, która stworzyła i opatentowała technologię Br4™ dzięki zrównoważonemu procesowi produkcyjnemu i zastosowaniu 100% poliamidu na bazie bio (EVO by Fulgar®), uzyskiwanego z roślin oleistych. Innowacyjna, lekka i elastyczna tkanina, zapobiega powstawaniu nieprzyjemnych zapachów i ma wspaniały współczynnik termiczny, chroniąc ciało przed zmianami temperatury.

Więcej szczegółów

421,00 zł

  • bezpłatna dostawa
  • dostawa w ciągu 3-6 dni
  • 30 -dniowe prawo zwrotu
  • Czarny piątek w Freddy 28.-29.11.2019
  • Największa wyprzedaż w roku
  • Darmowa dostawa i zwrot
  • Dostawa w ciągu 3-6 dni
  • 30-dniowe prawo zwrotu

WR.UP® Sport - Made in Italy

  • Efekt modelujący
  • Stan: Regular Waist (Regularny Stan)
  • Długość: 7/8
  • Materiał: 77% Poliamid, 22% Elastan
  • Połączenie tkanin techno o kontrastowym wyglądzie: szara tkanina i kontrastujące wstawki
  • Kolor: Szaro-czarny - NG37
  • Włoski trójkolorowy nadruk z tyłu
  • Logo Freddy
  • 100% Made in Italy

Instrukcja dot. prania:

  • Pranie w max. temp. 30°
  • Nie wybielać
  • Nie suszyć w suszarce bębnowej
  • Nie prasować
  • Nie czyścić chemicznie
  • Nie używać zmiękczaczy do tkanin

WR.UP®

  1. Specjalnie stworzony i zastosowany bawełniany materiał zapewnia maksymalne wymodelowanie i elastyczność
  2. Specjalne przeszycia z sylikonowymi wkładkami oraz specjalny kształt spodni podkreślają i unoszą pośladki
  3. Elastyczny w odpowiednich miejscach i wzmocniony w miejscach strategicznych, zapewnia efekt wygładzenia i modelowania w talii, na biodrach i udach..
  4. Silikonowy pasek umieszczony na wysokości talii, pomaga nadać kształt biodrom i je wyrzeźbić, sprawiając jednocześnie, że spodnie nie przesuwają się.
  5. Specjalny ultracienki silikon, stworzony by wymodelować i naturalnie podkreślić twoje kształty, a szczególnie pośladki, talię i uda.

30 innych produktów w tej samej kategorii: